Over Emotech

Emotech BV, gevestigd te Enschede, adviseert, ontwerpt, levert, plaatst en onderhoudt industriële poedercoat- en natlakinstallaties. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1971 is Emotech BV uitgegroeid tot een deskundige en betrouwbare partner, waarbij flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe poedercoatinstallatie of het aanpassen of verhuizen van een bestaande installatie, Emotech BV heeft alle middelen in huis om aan uw wensen te voldoen, rekening houdend met facetten die in deze tijd steeds belangrijker worden, zoals bijvoorbeeld energiebesparing, arbowetgeving, milieu en veiligheid. Heeft u service of onderhoud nodig voor een bestaande installatie? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij onverhoopte storingen.

Emotech Poedercoatinstallaties Natlakinstallaties

Service & Onderhoud

Naast ons montageteam beschikken wij over een zeer ervaren serviceteam voor het inspecteren en onderhouden van uw installatie. Emotech BV is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij onverhoopte storingen. Met Emotech BV blijft uw poeder- of natlakinstallatie in topconditie!

Op de pagina service & onderhoud vindt u meer informatie of neem contact met ons op via telefoonnummer 053 430 15 00.

Service & Onderhoud