• Home
  • Blog
  • Emotech introduceert website www.kewesta.nl
Emotech introduceert website www.kewesta.nl
Geplaatst op 1 februari 2020

Emotech introduceert website www.kewesta.nl

Emotech voert al jaren de Nederlandse vertegenwoordiging van Kewesta GmbH, het internationaal gerenommeerde merk op het gebied van hoogwaardige transportbaansystemen. Speciaal voor het uitgebreide productassortiment van Kewesta heeft Emotech een Nederlandstalige website www.kewesta.nl gelanceerd met daarop alle informatie over Kewesta en haar verschillende types transportsystemen.

Kewesta is een familiebedrijf en al sinds 1971 actief in het ontwerpen en bouwen van complete transportsystemen en ketting en aandrijftechnologie, uitermate geschikt voor toepassing in onder andere de coatingindustrie. Kewesta is met recht marktleider op het gebied van transportsystemen, door haar hoge mate van kwaliteit en innovatie. Zo leidde de het ontwerp van onderhoudsvrije aandrijvingen en energiebesparende transportkettingen al tot meerdere patenten.

Dat Kewesta met haar tijd meegaat, wordt bewezen met de introductie van 3D simulatie en virtual reality binnen de ontwerpfase. In de ontwerpfase kunnen de logistieke processen van het transportsysteem worden gesimuleerd, waarmee al in een vroeg ontwerpstadium kan worden gecontroleerd of bijvoorbeeld de gewenste output van de installatie wordt gehaald en of er ergens obstructies zijn die in een statische tekening onopgemerkt waren gebleven.

Van 3D simulatie is het een stap verder naar virtual reality, waarbij men met behulp van een VR bril als het ware bij de installatie staat en er door heen kan bewegen. Dankzij deze techniek waan je je als het ware operator van een virtuele (poedercoat)installatie. Op de nieuwe website www.kewesta.nl vindt u naast alle informatie over de verschillende types transportsystemen, waaronder uiteraard de kettingtransporteurs en de power en free systemen, tevens enkele door Emotech geïnstalleerde installaties, waarbij gebruik is gemaakt van Kewesta transportbanen.