Poedercoatinstallaties en natlakinstallaties

Poedercoaten en natlakken zijn zeer effectieve en milieuvriendelijke manieren voor het coaten van metalen. Deze methodes zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid. Afhankelijk van het te coaten product wordt de best passende coatingsmethode gekozen. 

Engineering

Industriële poedercoat- en natlakinstallaties zijn maatwerkinstallaties en worden specifiek ontworpen voor een klant. Het uiteindelijke ontwerp is afhankelijk van meerdere factoren zoals bijvoorbeeld het beschikbare vloeroppervlak, het soort product, afmetingen van het product, productgewicht en het productieproces

Onderdelen van installaties

De poedercoatinstallaties en natlakinstallaties van Emotech bestaan uit verschillende onderdelen. De beschikbaarheid van de onderdelen verschillen per installatie. Voorbeelden van deze onderdelen zijn voorbehandelingsinstallaties, drogers, ovens en transportsystemen.

Transportsystemen

Het transportsysteem vormt de verbindende schakel tussen de verschillende onderdelen van de coatinginstallatie. Zonder een deugdelijk en feilloos werkend transportsysteem, wordt de output van de installatie niet ten volste benut. 

Niet gevonden

De opgegeven pagina kon helaas niet worden gevonden.

Terug naar de homepage